Passatges de la novel·la de Tirant lo Blanc

Fragment bèl·lic:

Al capítol CXXVIII hi ha una gran batalla entre cristians i turcs, que va provocar una gran massacre tant de soldats com de gent innocent. A causa d’això Tirant es va traslladar al front i gràcies a les seves habilitats amb armes i el seu enginy en les batalles, aconsegueix derrotar als turcs.

Fragment eròtic:

En el capítol CLXIII, parla sobre l’amor entre Tirant i Carmesina i com actuen en aquesta situació. "Després, encara somiant, he vist que ell us besava molt sovint i que us desfeia la clotxeta dels pits i que us besava les mamelles amb gran delit…".

Fragment humorístic:

En el capítol CCXXXIII, Tirant, a causa de l’amor, sofreix humorístics accidents com el trencament d’una cama, causat per Plaerdemavida, qui el va ajudar a entrar a la cambra de la princesa, mentre estaba dormint, fent que Tirant entrés en el llit on dormia Carmesina i per evitar de ser vist, Plaaerdemavida si va afeigir, fent veure que ella era qui tocava les parts vedades de Carmesina, però realment era Tirant qui ho feia. Però al final acaben descoberts per Carmesina, i Tirant va tindra de fugir per el balcó, i com que la corda no arribava a terra va tindra de saltar i es va trencar una cama.

  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Passatges de la novel·la de Tirant lo Blanc

  1. katia diu:

    hola !!!! viva españa!!

  2. irina diu:

    di q si!! nunca conseguiréis la independencia!

Els comentaris estan tancats.